Paton ECO-315 400V MMA-hitsauslaite

SKU: 010-1-1-1-7

PRICE ON REQUEST

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Hitsausmenetelmät: MMA
Hitsausvirta: Virtalähde 50A-315A, 400V.
Takuu: 3 vuotta, myös yrityksille.
Käyttöaste: 40 % 315A:lla, 100 % 210A:lla.
Toiminnot: Kuumakäynnistys, tarttumisenesto, kaarivoima.
Kuvaus: Laadukas MMA-hitsauslaite, jossa on 315A nimellishitsausvirta ja joka pystyy käsittelemään matalasti sulavia flux-päällysteisiä elektrodeja 7 mm:iin saakka. Nykyaikaisen digitaalinäytön avulla voit asettaa tarkan hitsausvirran, jolla haluat työskennellä.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

VDI 315 ECO PATON™ 400 V -hitsausyksikkö on suunniteltu tehokkaaseen hitsaukseen tasavirta (DC) MMA-päällysteisillä elektrodeilla. ECO-sarjan hitsauslaite on suunniteltu käyttäjille, jotka tarvitsevat toimivan laitteen, jonka rakenne on kompakti ja jonka kokonaisnimellisvirta on 315 A. Vankan ja kompaktin rakenteensa ansiosta ECO-sarjan hitsauslaitteet soveltuvat erinomaisesti ulkotiloihin ja puoli-teollisiin sovelluksiin. Kompakti koko tekee laitteesta erittäin liikkuvan.

 

Sarja on suunniteltu vaativimmille käyttäjille, jotka etsivät älykästä kompromissia liikkuvuuden ja koneen toiminnallisuuden välillä. 315 A:n nimellisvirta ja vähintään 40 %:n käyttöaste ovat optimaalisia useimpiin kotitaloustehtäviin (maatilat, kotitalousasennukset jne.) Näissä koneissa on ohjelmoitava virranohjaus. Tämän sarjan hitsauskoneet ovat helppokäyttöisiä, koska kaikki nykyaikaiset lisätoiminnot, kuten Hot-Start, Arc-Force ja Anti-Stick, on asetettu optimaalisiin arvoihin tyypillisiä hitsaustöitä varten. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi, jotta voidaan työskennellä halkaisijaltaan kaikilla elektrodeilla – Ø1,6 mm:stä Ø6 mm:iin.

 

Ominaisuudet ja edut:
Hitsien korkea laatu ja hitsausyksikön turvallisuus varmistetaan automaattisessa tilassa toimivilla lisätoiminnoilla:

 

VDI 315 ECO -hitsausyksikkö on suojattu yli 2,5 mm:n suuruisten vieraiden hiukkasten tunkeutumiselta ja pystysuoraan putoavilta sadepisaroilta. Hitsausyksikkö on hyväksytty ulkokäyttöön. Hitsausyksikön sisäiset sähkö- ja elektroniikkakomponentit on suojattu kosteudelta, mutta niitä ei ole suojattu kondenssivesipisaroilta. Asenna hitsausyksikkö siten, että se ei tuki tai peitä yksikön etu- ja takapaneelissa olevia tuuletusrakoja. Estä metallihiukkasten (esim. hitsin hionnasta peräisin olevien) imeytyminen hitsausyksikköön yksikön tuulettimen toimesta.

 

Hot-Start-toiminto: takaa parhaan hitsauksen aloituksen laadun, ensiluokkaisen sytytyksen – kun valokaari syttyy, hitsausvirta nousee lyhyeksi ajaksi asetetusta työtasosta optimaaliseen tasoon. Joissakin tapauksissa (työskenneltäessä heikon sähköverkon tai generaattorin kanssa) tämä taso voidaan asettaa manuaalisesti, jos käytössä on sopiva kytkin (kuten “Professional”-sarjassa). “Hot-Start” -tason alentaminen energiankulutuksen vähentämiseksi heikolla sähköverkolla tai sen nostaminen vahvalla sähköverkolla helpottaa kytkemistä huomattavasti.

 

Arc-Force-toiminto: käytetään parantamaan lyhytkaarisen palamisen vakautta ja estämään elektrodin “tarttuminen”. Kun elektrodista irtoaa metallipisara, virtaa nostetaan automaattisesti tietylle tasolle, jos käytössä on asianmukainen kytkin (kuten “Professional”-sarjassa). Vähentämällä “kaarivoimaa” energiankulutuksen vähentämiseksi heikossa verkossa tai lisäämällä sitä vahvassa verkossa, valokaaren palamisen vakaus paranee entisestään.

 

Anti-Stick-toiminto: Hitsaajan on helppo erottaa elektrodi tuotteesta. Oikosulun sattuessa (jos sellainen on) hitsausvirta pienenee automaattisesti lyhyen keskeytyksen jälkeen. Kun elektrodi on irrotettu komponentista, lähde palauttaa toimintansa automaattisesti. Jos elektrodi on tarttunut kiinni komponenttiin, hitsausvirta pienenee 0,6 … 0,8 sekunnin kuluttua tarttumisesta. Tämä hitsausvirran tilapäinen pienentäminen helpottaa hitsaajan tarttuneen elektrodin irrottamista. Kun elektrodi on irrotettu tuotteesta, hitsausprosessia voidaan jatkaa ongelmitta.

 

PATON™ VDI ECO -hitsauslaitteissa on vakautusjärjestelmä, joten ne voivat saada virtaa aggregaatista, ne toimivat myös täydellä nimellisvirralla 150 m:n pituisella ja halkaisijaltaan 2,5 mm:n jatkokaapelilla.

 

Elektrodin halkaisija (mm) Hitsausvirran asetus (A) Generaattorin vähimmäisteho (kVA)
Ф 2 enintään 80А 2.6
Ф 3 enintään 120А 4,1
Ф 4 enintään 160А 5,5
Ф 5 enintään 220А 8,3
Ф 6 enintään 315 А 12,7

 

Sähkögeneraattorin lähtöjännitteen on oltava välillä 320 … 440 V. Valmistaja suosittelee generaattorin käyttöä jännitteen vakauttamisesta vastaavan AVR-järjestelmän kanssa. On huomattava, että hitsausparametrit vastaavat täydellisesti hitsauslaitteen todellisia toimintaparametreja, jotka on määritelty käyttämällä korkealaatuisia elektronisia komponentteja, joita valvotaan tarkasti kaikissa tuotantovaiheissa.

 

Pakkaus sisältää:

PATON™ ECO 315 400V -hitsauskone

3 m pitkä hitsauskaapeli, jossa on Abicor Binzel™ DE2300 -elektrodipidike.
3 m pitkä hitsauskaapeli, jossa on Abicor Binzel™ MK300 -maadoituspuristin.
Pahvipakkaus
Kantohihna
Käyttöohjeet

Tekniset tiedot

Hitsausyksiköt yksivaiheiset 50/60 Hz 400 V + N
Tarvittava nimellinen verkkovirta 15,3 A
Nimellinen hitsausvirta 315 A
Suurin hitsausvirta 390 A
Käyttövirta 45 % – 315 А
100% – 210 А
Syöttöjännitteen muutosväli ±15
Hitsausvirta 50 – 315 A
Hot-Start-toiminto Automaattinen
Automaattinen “Arc-Force”-toiminto
Automaattinen “Anti-Stick”-toiminto
Kuormittamaton jännite 70 V
Valokaaren sytytysjännite 110 V
Nimellisteho 10,1 kVA
Maksimiteho 12,7 kVA
90 % hyötysuhde
Pakotettu jäähdytys
Käyttölämpötila-alue -25 … +45 ºС
Standardien mukainen: EN 60204 – 1:2006
EN 60974 – 1:2012
EN 60974 – 10:2014
Mitat L x S x K 315 х 145 х 295
Ala-aseman paino 7,2 kg
Suojausaste IP 21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.