Hitsausinvertteri PATON™ PRO 630 – 400V

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen)
Hitsausvirta: 20A-630A, virtalähde 400V, tarvittava sulake 63A.
Takuu: 3 vuotta DOOR-to-DOOR, myös yrityksille.
Työkierto: 40 % 630A:lla, 100 % 450A:lla
Ominaisuudet: Kuumakäynnistys, tarttumisenesto, kaarivoima
Kuvaus: Jopa 630A:n erittäin suurella hitsausvirralla varustettu edistyksellinen MMA-hitsauslaite, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Se pystyy työskentelemään pinnoitetuilla elektrodeilla, joiden halkaisija on jopa 8 mm.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Tervetuloa hitsauksen huippuosaamisen maailmaan vallankumouksellisella Paton Pro 630 – 400V hitsauslaitteella. Tämä edistyksellinen laite on kehitetty ammattilaisille, jotka tavoittelevat työssään täydellisyyttä ja luotettavuutta. Yhdistämällä innovatiivisen tekniikan ja korkealaatuiset komponentit Paton Pro 630 -hitsauslaitteesta tulee työpajasi korvaamaton työkalu.

Tämän hitsauslaitteen tärkeimmät edut ovat:

Uusinta tekniikkaa edustavien IGBT-transistorien käyttö takaa minimaaliset sähkömagneettiset häiriöt ja pienet tehohäviöt, mikä takaa tehokkaan ja luotettavan virtalähteen.
Jännitteen vakautus mahdollistaa käytön pitkillä jatkojohdoilla ja generaattorivirralla, mikä poistaa jännitteen vaihtelut ja takaa vakaan toiminnan. Tämä kaikki johtaa yksikön pidempään käyttöikään ja suurempaan käyttöturvallisuuteen.
Jännitteen alentamisjärjestelmä (VRD) alentaa elektrodin jännitettä välittömästi hitsauksen päätyttyä, mikä varmistaa käyttäjän turvallisuuden.
Hot Start -toiminnon säädettävät parametrit mahdollistavat optimaalisen valokaaren käynnistymisen, syvemmän materiaalin tunkeutumisen ja aktiivisen kontaminaation estämisen.
CAC- ja CAC-A-toiminto mahdollistaa tehokkaan hiilikaarileikkauksen erilaisissa teollisissa sovelluksissa, mikä takaa nopean ja tarkan metallinpoiston.
Suojausjärjestelmä suojaa keskeisiä komponentteja ylikuumenemiselta ja ylijännitteiltä ja takaa luotettavuuden kaikissa käyttöolosuhteissa.
Laitteen ainutlaatuinen rakenne ja ilmanvaihtojärjestelmä parantavat komponenttien kestävyyttä ja suorituskykyä myös ankarissa tuotantoympäristöissä.
TIG LIFT & MMA PULSE -toiminto mahdollistaa kestävän ja vankan hitsauksen ja takaa hitsausprosessin tarkan hallinnan.

Kehittyneen teknologian tukemana Paton Pro 630 -hitsauslaite tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen työkalun kaikenlaiseen hitsaukseen. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai vasta aloittelija, tämä hitsauslaite antaa sinulle vertaansa vailla olevaa laatua ja suorituskykyä.

Älä odota enää – liity tyytyväisten Paton Pro 630 -hitsauslaitteen käyttäjien joukkoon ja löydä hitsauksen huippuosaamisen uusi ulottuvuus!

Tekniset tiedot

Nimellisvirtalähdejännite, V380/400
Nimensähkövirran kulutus päävaiheesta, A42-49
Nimenomainen hitsausvirta, A630
Maksimikäyttövirta, A800
Käyttöaste70%
Virtalähteen jännitealue, V±15%
Hitsausvirran säätöalue, A18 – 630
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-8
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 2
Takuuaika, kuukausi24
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Käyntijännite, V12/75
Kaaren syttymisjännite, V110
Nimellinen tehonkulutus, kVA27,7-32,4
Maksimitehonkulutus, kVA40
Ulkomitat, LxSxK, mm235х510х410
Paino, kg24,2
SuojaluokitusIP23