PATON™ PRO 500 – 400 V:n hitsausinvertteri

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen)
Hitsausvirta: 20A-500A, virtalähde 400V, tarvittava sulake 32A.
Takuu: 3 vuotta DOOR-to-DOOR, myös yrityksille.
Työkierto: 40 % 500A:lla, 100 % 314A:lla
Ominaisuudet: Kuumakäynnistys, tarttumisenesto, kaarivoima
Kuvaus: Laadukas MMA-hitsauslaite, jonka nimellinen hitsausvirta on 500A ja joka pystyy käsittelemään halkaisijaltaan jopa 6 mm:n suuruisia pinnoitettuja elektrodeja.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Esittelyssä Paton Pro 500 – 400V -hitsauslaite, joka on vallankumouksellinen ratkaisu ammattilaisille, jotka etsivät hitsausprosessin korkeinta laatua, suorituskykyä ja luotettavuutta. Tässä edistyksellisessä hitsauslaitteessa käytetään IGBT-transistoreihin perustuvaa huipputeknologiaa, joka takaa erinomaisen hitsauslaadun lisäksi myös sähkömagneettisten häiriöiden ja tehohäviöiden minimoimisen.

Yksi Paton Pro 500 -hitsauslaitteen tärkeimmistä eduista on sen jännitteen vakautus, jonka ansiosta se voi toimia myös pitkillä jatkojohdoilla ja generaattorivirralla. Tämä eliminoi jännitteen vaihtelut, mikä puolestaan johtaa vakaaseen hitsausprosessiin, pidentää hitsauslaitteen käyttöikää ja lisää käyttöturvallisuutta. Jännitteen vaihteluväli on 320V-440V, mikä mahdollistaa joustavuuden erilaisissa käyttöolosuhteissa.

Lisäksi Paton Pro 500 -hitsauslaite on varustettu VRD-järjestelmällä (Voltage Reduction Device), joka vähentää jännitettä nopeasti hitsauksen jälkeen, mikä minimoi sähköiskun riskin ja suojaa käyttäjää.

Parametrien säätötoiminnot, kuten Hot Start ja ARC Force, mahdollistavat optimaalisen hitsauksen aloituksen, mikä takaa valokaaren vakauden ja erinomaisen materiaalin tunkeutumisen. Näiden parametrien säätömahdollisuus mahdollistaa hitsauksen räätälöinnin käyttäjän erityistarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Innovatiivinen ylikuumenemis- ja ylijännitesuojausjärjestelmä takaa hitsauslaitteen turvallisen ja luotettavan käytön myös vaikeissa työolosuhteissa. Lisäksi ainutlaatuinen jäähdytysjärjestelmä, jossa on mukautuva tuulettimen nopeus, takaa komponenttien optimaalisen toiminnan myös tuotantoympäristöissä, joissa on paljon pölyä, ja vähentää myös energiankulutusta.

Paton Pro 500 – 400V -hitsauslaite tarjoaa myös useita edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten CAC & CAC-A tehokkaaseen kaarileikkaukseen erilaisissa teollisuussovelluksissa sekä TIG LIFT & MMA PULSE -vaihtoehdon kestäviin ja vankkoihin hitsauksiin.

Paton Pro 500 -hitsauslaitteen kompakti rakenne mahdollistaa helpon siirrettävyyden ja kätevän käytön myös ahtaissa tiloissa. Lisäksi kauko-ohjausmahdollisuuden ansiosta hitsausparametreja voidaan säätää jopa etäältä, mikä on erityisen hyödyllistä vaikeapääsyisillä tai vaarallisilla alueilla.

Paton Pro 500 – 400V -hitsauslaite ei ole pelkkä työkalu, vaan se on hitsauksen uusi standardi.

Tekniset tiedot

Rated power supply voltage, V380/400
Rated current consumption from the mains phase, А30-35,5
Rated welding current (A)500
Maximum operating current, A630
Operating load factor70%
Power supply voltage range (V)±15%
Welding current control range (A)16 – 500
Diameter of a stick electrode, mm1,6-8
Diameter of solid welding wire, mm0,6 – 1,6
Warranty period, month24
«Hot-Start»Adjustable
«Arc-Force»Adjustable
«Anti-Stick»Auto
Idling voltage, V12/75
Arc ignition voltage, V110
Rated power consumption, kVA19,8-23,5
Maximum consumption,power kVA28,9
CoolingAdaptive
Overall dimensions, WxLxH, mm180х510х385
Gross weight, kg31
Weight, kg22,5
Protection rateIP23