PATON Standard-350

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA
Hitsausvirta: 20A-350A, virtalähde 400V, vaadittu sulake 32A.
Takuu: 3 vuotta DOOR-to-DOOR, myös yrityksille.
Työkierto: 40 % 350A:lla, 100 % 250A:lla
Ominaisuudet: Kuumakäynnistys, tarttumisenesto, kaarivoima
Kuvaus: Ammattikäyttöön tarkoitettu MMA-hitsauslaite, jossa on laaja hitsausvirta-alue aina 350A:iin asti, suunniteltu työskentelyyn pinnoitetuilla elektrodeilla, joiden halkaisija on enintään 6 mm.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Paton Standard 350 – Korkein laatu ja tehokkuus hitsauksessa

IGBT-teknologian käyttö: Hitsauslaitteessamme käytetään uusinta tekniikkaa edustavia IGBT-transistoreja, mikä takaa minimaaliset sähkömagneettiset häiriöt ja alhaiset tehohäviöt primääripiireissä. Tämä lisää virtalähteen tehokkuutta ja luotettavuutta.

Jännitteen vakauttaminen: Jännitteen vakautuksen ansiosta on mahdollista työskennellä mukavasti pitkillä jatkojohdoilla ja generaattorivirralla. Tämä eliminoi jännitteen vaihtelut, jotka vaikuttavat hitsaajan säätöön ja toiminnan vakauteen. Tämä toiminto edistää koneen pidempää käyttöikää ja lisää käyttöturvallisuutta.

IP33-suojaus: Hitsauslaitteen kotelo estää halkaisijaltaan yli 2,5 mm:n hiukkasten pääsyn tuotteeseen. Lisäksi se suojaa sateelta, kun vesi virtaa pystysuoraan tai 60º kulmassa pystysuoraan linjaan nähden, mikä ei vaikuta laitteen toimintaan.

Jännitteenalennusjärjestelmä (VRD): Tämä järjestelmä on suunniteltu kytkemään virransyöttö pois päältä muutama millisekunti hitsauksen päättymisen jälkeen. Tämä toiminto vastaa myös peitetyn elektrodin jännitteen alentamisesta turvalliselle tasolle.

Kuumakäynnistys: Hitsauslaitteemme takaa tehokkaan valokaaren syttymisen, vaikka käytettäisiin elektrodeja, joiden syttymispotentiaali on alhainen. Tämä parantaa materiaalin tunkeutumista syttymisvaiheessa ja minimoi materiaalivaurioiden riskin. Lisäksi se estää aktiivisesti jälkisulkeumien muodostumisen hitsausprosessin aikana.

ARC FORCE: Tämä tekniikka parantaa merkittävästi valokaaren vakautta lyhytkaarihitsauksen aikana, mikä takaa tasaisen ja laadukkaan hitsin. Se mahdollistaa myös nestemäisten metallipisaroiden tasaisen siirtymisen elektrodista hitsauslammikkoon, mikä takaa tasaisen ja virheettömän hitsausprosessin.

ANTI-STICK: Jos elektrodi tarttuu hitsiaineeseen, laite vähentää hitsausvirtaa automaattisesti 0,6-0,8 s kuluttua. Tämä helpottaa elektrodin irrottamista materiaalista ilman valokaaren tahattoman syttymisen vaaraa, mikä takaa käyttäjän turvallisuuden ja mukavuuden.

Tarkka ampeerin säätö: Tarkka ampeerivirran säätö hitsauksen aikana on avain laadukkaaseen hitsaukseen, jossa on optimaalinen tunkeuma ja mahdollisimman vähän vikoja. Hitsauslaitteemme mahdollistaa tarkan virranohjauksen luotettavampaa ja tasaisempaa hitsausprosessia varten.

Valokaaren syttymisen vakaus: Valokaaren vakaa syttyminen on ratkaisevan tärkeää hitsausprosessin sujuvan käynnistymisen ja tasaisen hitsauslätäkön ylläpitämisen kannalta. Optimoitu valokaaren syttymisvakavuus vähentää roiskumisen, elektrodin tarttumisen tai valokaaren vaeltelun riskiä, mikä parantaa hitsin yleistä laatua ja ulkonäköä.

Paton Standard 350 ei ole pelkkä hitsauslaite, vaan työkalu, joka tarjoaa luotettavuutta, suorituskykyä ja tarkkuutta kaikissa hitsaussovelluksissa.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A17,7 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)350 A
Maksimivirta, A450 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)50 – 350 A
Mitat, P / L / K, mm390 x 145 x 335
Puikkoelektrodin halkaisija, mm2-6 mm
Takuuaika, kuukautta36
“Hot-Start”Automaattinen
“Arc-Force”Automaattinen
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäyntijännite, Venintään 80 V
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA11,7 kVA
Maksimikulutus, teho kVA15,2 kVA
Hyötysuhde, %90%
JäähdytysPakotettu
Kokonaispaino, kg14 kg
Paino, kg9,8 kg
SuojausluokkaIP33