Lift Paton PRO-270 400V MMA/TIG hitsauslaite

SKU: 008-3-2-1-1-7

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, TIG Lift, MIG-MAG (langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen).
Hitsausvirta: Virtalähde 14A-270A, 400V.
Takuu: 3 vuotta, myös yrityksille.
Työsykli: 70 % 270A:lla, 100 % 225A:lla.
Toiminnot: Hot-Start, Anti-Stick, Arc-Force, Pulse x3, mig-mag-tilassa: juottaminen, induktanssin säätö, alumiinihitsaus mahdollista, 2T-4T.
Kuvaus: Ammattimainen invertterihitsauskone, jossa on 270A nimellishitsausvirta, pystyy myös TIG Lift- ja MIG MAG-hitsaukseen langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

Hitsausyksikkö 270 PRO DC 400V PATON™ on suunniteltu käsikäyttöiseen kaarihitsaukseen päällystetyllä elektrodilla “MMA”-menetelmällä, kaarihitsaukseen “TIG”-menetelmällä suojakaasulla ja puoliautomaattiseen kaarihitsaukseen “MIG/MAG”-menetelmällä. (lähteenä sarjassa, jossa on ulkoinen laturi) tasavirralla (DC).

 

Kukin edellä mainituista menetelmistä mahdollistaa pulssivirran käytön. VDI 270 PRO -hitsauslaite on suunniteltu teollisuuskäyttöön, mutta lisäasetuksilla hitsaaja voi saada optimaaliset hitsausparametrit eri töihin. Se tarjoaa lähes keskeytymättömän 70 prosentin syklin 270 A:n nimellisvirralla. Oletusarvoisesti lähde on asetettu optimaalisiin arvoihin, mikä riittää useimpiin töihin. Vaativampia töitä varten on käytettävissä yksityiskohtaisia asetuksia, mutta ne vaativat hitsaajalta enemmän taitoa. Hitsauslaitteita voidaan käyttää manuaaliseen kaarihitsaukseen halkaisijaltaan 1,6-6 mm:n vakioelektrodeilla, volframielektrodeilla ja puoliautomaattiseen kaarihitsaukseen halkaisijaltaan 0,6-1,2 mm:n hitsauslangalla.

 

Täysin elektronisen ohjausmenetelmän käyttö tässä laitteessa sulkee pois analogisiin ohjausjärjestelmiin perustuvien monitoimijärjestelmien tyypilliset puutteet, sillä ne ovat määritelmällisesti aina suuntautuneet tiettyyn menetelmään ja kaikki muut menetelmät lisämenetelmänä eivät ole optimaalisia muissa toimintatiloissa. Täysin elektronisessa ohjausjärjestelmässä ohjausjärjestelmällä on käytössään kaikki lähteen voimavarat sen täyden tehon rajoissa ja riippumatta siitä, mitä menetelmää käytetään.

 

Nämä Professional-sarjan hitsauslaitteet on suojattu yli 2,5 mm:n suuruisten vieraiden hiukkasten tunkeutumiselta ja sadepisaroilta, jos ne putoavat enintään 60 asteen kulmassa hitsausyksikön pystypintoihin nähden. Hitsauslaite saa toimia ulkona -25 + 45 ºC:n lämpötilassa. Hitsausinvertterin sisäiset sähkö- ja elektroniikkakomponentit on suojattu kosteudelta, mutta niitä ei ole suojattu ilmakehän kondensaatiopisaroilta.

 

Laitteeseen on integroitu MMA-menetelmässä käytettävä alipaineenpoistoyksikkö, joka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Kun hitsausprosessi on päättynyt, jännite lähteen liittimissä alennetaan turvalliselle 12 V:n tasolle 0,1 sekunnissa.

 

Ominaisuudet ja edut:
Korkealaatuiset hitsit ja hitsaajan turvallisuus varmistetaan säädettävillä lisätoiminnoilla:

 

Hot Start -toiminto: varmistaa optimaalisen hitsauksen aloituksen laadun, ensiluokkainen sytytys – kun valokaari syttyy, lyhyeksi ajaksi työhitsausvirta kasvaa asetetusta työtasosta optimaaliseen tasoon. Joissakin tapauksissa (työskenneltäessä heikon sähköverkon tai generaattorin kanssa) tätä tasoa voidaan säätää manuaalisesti, jos käytössä on sopiva kytkin (kuten “Professional”-sarjassa). “Hot-Start” -tason alentaminen energiankulutuksen vähentämiseksi heikossa verkkovirrassa tai sen nostaminen vahvassa verkkovirrassa helpottaa sytytystä huomattavasti.

 

Arc-Force”-toiminto: käytetään parantamaan lyhytkaarisen palamisen vakautta ja estämään elektrodien “tarttumista”. Kun elektrodista irtoaa metallipisara, virtaa nostetaan automaattisesti tietylle tasolle, jos käytössä on asianmukainen kytkin (kuten “Professional”-sarjassa). Laskemalla “kaarivoimaa” virrankulutuksen vähentämiseksi heikossa verkossa tai nostamalla sitä vahvassa verkossa, valokaaren palamisen vakaus paranee entisestään.

 

Pulssihitsaustoiminto: Tämä toiminto on suunniteltu yksinkertaistamaan hitsausprosessin ohjausta eri tilahitsausasennoissa, lukuun ottamatta tasohitsausasentoa. Tätä toimintoa käytetään myös värimetallien hitsaukseen. Kun tämä toiminto on aktivoitu, pulssimuotoisen hitsausvirran käyttö parantaa sulan metallin sekoittumista hitsausvyöhykkeellä ja aiheuttaa pakotetun vaikutuksen sulan metallipisaroiden siirtymiseen hitsausaltaaseen, mikä parantaa hitsin muodostumisen vakautta ja hitsausprosessin vakautta.

 

270 PRO PATON™ -hitsauslaitteissa on vakautusjärjestelmä, joten ne voivat saada virtaa aggregaatista, ne toimivat myös täydellä nimellisvirralla 55 metrin pituisella kaapelilla jatkojohdolla ja halkaisijaltaan 2,5 mm:n kaapelilla.

 

Elektrodin halkaisija (mm) Hitsausvirran asetus MMA- ja TIG-hitsausprosesseissa Elektrodilangan halkaisija MIG/MAG-hitsausprosessissa Generaattorin minimiteho.
Ф2 Enintään 80 Enintään Ф0,6 2,9 kVA 2,9 kVA
Ф3 Enintään 120 Enintään Ф0,8 4,5 kVA
Ф4 Enintään 160 Enintään Ф1,0 6,2 kVA
Ф5 Enintään 220 Enintään Ф1,0 9,0 kVA
Ф6 matalasulava Enintään 270 Enintään Ф1,2 11,0 kVA

 

Vankan ja kompaktin rakenteensa ansiosta PRO-sarjan hitsauslaitteet soveltuvat erinomaisesti kenttä- ja teollisuuskäyttöön. Pieni koko tekee koneesta erittäin liikuteltavissa olevan. PATON™-hitsauskoneet on varustettu vakautusjärjestelmällä, joka mahdollistaa niiden käyttövoiman käytön. On syytä huomata, että hitsausparametrit vastaavat täydellisesti hitsauslaitteen todellisia työparametreja, jotka on määritelty käyttämällä korkealaatuisia elektronisia komponentteja, joita valvotaan tarkasti kaikissa tuotantovaiheissa.

 

Pakkaus sisältää :

PATON™ 270 PRO DC 400 V:n hitsauslaite.
3 m pitkä hitsauskaapeli, jossa on Abicor Binzel™ DE2300 -elektrodipidike Abicor Binzel™ DE2300 -elektrodipidike
3 m pitkä hitsauskaapeli, jossa on Abicor Binzel™ MK300 -maadoituspuristin.
Pahvipakkaus
Kantohihna
Käyttöopas

Tekniset tiedot

Juotosasemat yksivaiheiset 50/60 Hz 3×400 V
Tarvittava nimellinen verkkovirta 12 – 13 A
Nimellinen hitsausvirta 270 A
Suurin hitsausvirta 350 A
Käyttövirta 70 % – 270 А
100% – 225 А
Syöttöjännitteen muutosväli ±15 % V
Hitsausvirta 14 – 270 A
Hitsausjännitteen asetusalueet 12 – 29 V
Päällystetyn elektrodin halkaisija 1,6 – 6,0 mm.
Kiinteän langan halkaisija 0,6 – 1,2 mm
Pulssivirtahitsausmenetelmät MMA: 0,2…500 Hz.
TIG: 0,2…500 Hz
MIG/MAG: 5…500 Hz
Säädettävä “Hot-Start”-toiminto
Säädettävä “Arc-Force”-toiminto
Automaattinen “Anti-Stick”-toiminto
Tyhjäkäyntijännitteen vähennysjärjestelmä Päällä / Pois päältä
Kuormittamaton jännite 12 / 75 V
Kaaren sytytysjännite 110 V
Nimellinen virrankulutus 7,9 … 8,6 kVA
Maksimiteho 11,0 kVA
Hyötysuhde 90 % Jäähdytys
Automaattinen jäähdytys
Käyttölämpötila-alue -25 … +45 ºС
Standardien mukainen: EN 60204 – 1:2006
EN 60974 – 1:2012
EN 60974 – 10:2014
Mitat L x S x K 388 х 144 х 332
Ala-aseman paino 10,5 kg
Suojausaste IP 33

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.