MIG/MAG MMA/TIG DC-hitsauskone Paton ProMIG 270 (15-4) 400 V 400 V

SKU: 0212-1-1-1-7

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG LIFT.
Takuu: 3 vuotta, myös yrityksille.
Työsykli: 70 % 270 A:ssa, 100 % 220 A:ssa.
Syöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg:n, 15 kg:n ja 18 kg:n keloja.
Toiminnot: juottaminen, induktanssin säätö, x3-pulssi, mahdollisuus juottaa alumiinia MIG:ssä, VRD, 2t/4T, IGBT
Kuvaus: Puoliautomaattinen ammattimainen juotoskone, jota voidaan käyttää minkä tahansa juotosmenetelmän kanssa. Koneessa on vertaansa vailla oleva rakennelaatu, korkea työkierto ja lukuisia nykyaikaisia ominaisuuksia, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

ProMIG 270 (15-4) 400 V PATON™ -hitsausyksikkö, joka on suunniteltu puoliautomaattiseen MIG/MAG-kaarihitsaukseen, suojakaarihitsaukseen TIG-menetelmällä ja käsikäyttöiseen kaarihitsaukseen MMA-päällystetyllä elektrodilla tasavirralla (DC) PULSE-toiminnolla. Täysin elektronisen ohjausmenetelmän käyttö tässä sarjassa poistaa monitoimijärjestelmille tyypilliset viat. Täysin elektronisessa järjestelmässä ohjausjärjestelmällä on käytössään täysin kaikki lähteen resurssit sen täyden tehon rajoissa ja riippumatta käytetystä menetelmästä.

 

Professional-sarjan yksiköt on suunniteltu puoli-teolliseen ja teolliseen käyttöön, ja lähde voidaan erottaa hitsauslangan syöttömekanismista mukavuus- ja turvallisuussyistä. Niiden käyttöaste on 70 % 270 A:n nimellisvirralla ilman suorituskyvyn tai laadun heikkenemistä. Näin ollen on mahdollista käyttää 0,6 … 1,2 mm:n kiinteää lankaa (GMAW) ja 1,6 … 6 mm (SMAW). Laitteen avulla voidaan vaihtaa napaisuutta, jolloin voidaan hitsata itsesuojatulla langalla (FCAW). Vaarallisia olosuhteita varten tähän laitteeseen on integroitu MMA:n lepojännitteenpoistoyksikkö, joka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Kun hitsausprosessi on päättynyt, jännite lähteen liittimissä vähenee 0,1 sekunnissa turvalliselle 12 V:n tasolle.

 

Nämä ProMIG 270 -hitsausyksiköt on suojattu yli 2,5 mm:n suuruisten vieraiden hiukkasten tunkeutumiselta ja sadepisaroilta, jos ne putoavat enintään 60 asteen kulmassa hitsausyksikön pystysuoriin pintoihin nähden. Hitsausyksikkö on hyväksytty ulkokäyttöön -25 + 45 ºC:n lämpötilassa. Hitsausyksikön sisäiset sähkö- ja elektroniikkakomponentit on suojattu kosteudelta, mutta niitä ei ole suojattu kondenssivesipisaroilta.

 

PATON™ Professional -sarjan puoliautomaattikoneille on ominaista laadukas suljettu langansyöttölaite sekä olemassa oleva KZ-2 “EURO”-tyyppinen liitin, josta on tullut standardi maailmassa ja jonka ansiosta käyttäjä voi tulevaisuudessa vaihtaa pidikkeen oman harkintansa mukaan. Tässä mallissa langansyöttölaite on varustettu 4 langansyöttörullalla, jopa 18 kg:n kelalla ja 5 metrin hitsauspistoolilla. Kompaktin ja vankan rakenteensa ansiosta Professional-sarjan hitsauskoneet soveltuvat erinomaisesti kenttätöihin ja puoliteollisiin olosuhteisiin. Koneen pieni koko tekee siitä erittäin liikkuvan.

 

Ominaisuudet ja edut:
Laadukkaat hitsit ja hitsaajan turvallisuus varmistetaan säädettävillä lisätoiminnoilla:

 

FAN STOP: Mukautuva tuuletin, ratkaisu, joka lisää itse tuulettimen käyttöikää ja vähentää myös pölyn määrää itse laitteessa. Puhaltimen nopeus kasvaa työn alkaessa ja lämmetessä ja laskee, kun hitsausyksikkö jäähtyy.

 

LOPULLINEN LANGAN PALAMISAIKA: Tämä toiminto on suunniteltu hitsaamaan hellävaraisesti hitsauskraatteri, joka voi muodostua hitsausaltaaseen hitsauskaaren synnyttämien sähkömagneettisten puhallusvoimien vuoksi. Näin muodostunut kraatteri voi olla tulevien hitsausvirheiden lähde. Tämä toiminto on aktivoitava vapauttamalla hitsauspolttimen vastaava painike hitsausprosessin lopussa. Tällöin hitsauspolttimen liikkeen on pysähdyttävä ja hitsauskraatteri on hitsattava hitsausjännitteen vähennystilassa.

 

PULSSIHITSAUSTOIMINTO: Tämä toiminto on suunniteltu yksinkertaistamaan hitsausprosessin ohjausta erilaisissa tilahitsausasennoissa, lukuun ottamatta tasohitsausasentoa. Tätä toimintoa käytetään myös värimetallien hitsaukseen. Kun tämä toiminto on aktivoitu, pulssimuotoisen hitsausvirran käyttö parantaa sulan metallin sekoittumista hitsausvyöhykkeellä ja aiheuttaa pakotetun vaikutuksen sulan metallipisaroiden siirtymiseen hitsausaltaaseen, mikä parantaa hitsin muodostumisen vakautta ja hitsausprosessin vakautta.

 

INDUKTIIVISUUDEN SÄÄTÖTOIMINTO: Induktanssin säätö mahdollistaa valokaaren ominaisuuksien optimoinnin hitsattavan paksuuselementin sekä hitsausmenetelmän ja -olosuhteiden mukaan. Tätä toimintoa tarvitaan virran pyyhkäisynopeuden muuttamiseen, kun kaaren jännite muuttuu. Mitä ohuempi elementti hitsataan MIG/MAG-menetelmällä, sitä suurempi induktanssin on oltava (pehmeä valokaari – vähemmän sulamista), ja päinvastoin paksummille elementeille (kova valokaari – enemmän pinnoitusta).

 

ProMIG 270 PATON™ -hitsausasemissa on vakautusjärjestelmä, joten ne voivat saada virtaa aggregaatista, ne toimivat myös täydellä nimellisvirralla 55 m:n jatkokaapelilla ja 2,5 mm:n halkaisijalla.

 

Elektrodin halkaisija (mm) Hitsausvirran asetus MMA- ja TIG-hitsausprosesseissa Elektrodilangan halkaisija MIG/MAG-hitsausprosessissa Generaattorin minimiteho.
Ф2 Enintään 80 Enintään Ф0,6 2,9 2,9
Ф3 Enintään 120 Enintään Ф0,8 4,5
Ф4 Enintään 160 Enintään Ф1,0 6.2
Ф5 Enintään 220 Enintään Ф1,0 9,0
Ф6 Enintään 270 Enintään Ф1,2 11.0

 

Koneen pieni koko tekee siitä erittäin liikkuvan. On huomattava, että hitsausparametrit vastaavat täydellisesti hitsauslaitteen todellisia työparametreja, jotka on määritetty käyttämällä korkealaatuisia elektronisia komponentteja, joita valvotaan tarkasti kaikissa tuotantovaiheissa.

 

TIG-hitsauspistoolit, joita suositellaan tälle hitsauslaitemallille :

17v 4m TIG-hitsauspoltin

 

Pakkaus sisältää:

PATON ProMIG 270 400V DC -hitsausyksikkö.
PATON BPI-syöttölaite 15-4 4×4
ABICOR BINZEL MB GRIP 24 3m MIG MAG-hitsauspistooli MIG MAG-hitsauspistooli
3 m hitsauskaapeli Abicor Binzel DE2300 -elektrodipidikkeellä.
3 m pitkä hitsauskaapeli Abicor Binzel MK300 -maadoituspuristimella varustettuna
Langansyöttörullat 4x (0,8 – 1,0),4x (1,2 – 1,6) V + 4x (0,8 – 1,0) U
Hitsauslankakelan suojus
Pikakiinnitteinen kaasuliitin
Pahvipakkaus
Kantohihna
Käyttöopas

 

 

 

Tekniset tiedot

Juotosasemat yksivaiheiset 50/60 Hz 3×400 V
Tarvittava nimellinen verkkovirta 12 – 13 A
Nimellinen hitsausvirta 270 A
Suurin hitsausvirta 350 A
Käyttövirta 70 % – 270 А
100% – 220 А
Syöttöjännitteen muutosväli ±15 % V
Hitsausvirta 14 – 270 A
Hitsausjännitteen asetusalueet 12 – 29 V
” Langansyöttönopeuden säätöalueen rajat 2,0 – 16 m/min
Päällystetyn elektrodin halkaisija 1,6 – 6,0 mm
Painerullien lukumäärä 4
Kiinteän langan halkaisija 0,6 – 1,2 mm
Kelan paino enintään ≤18 kg.
Pulssivirtahitsausmenetelmät MMA/TIG/MIG/MIG/MAG
Säädettävä “Hot-Start”-toiminto
Säädettävä “Arc-Force”-toiminto
Automaattinen “Anti-Stick”-toiminto
Tyhjäkäyntijännitteen vähennysjärjestelmä Päällä / Pois päältä
Kuormittamaton jännite 12 / 75 V
Kaaren sytytysjännite 110 V
Nimellinen tehonkulutus 7,9 – 8,6 kVA
Maksimiteho 11,0 kVA
90 % hyötysuhde
Automaattinen jäähdytys
Käyttölämpötila-alue -25 … +45 ºС
Standardien mukainen: EN 60204 – 1:2006
EN 60974 – 1:2012
EN 60974 – 10:2014
Sähköaseman mitat L x S x K 540 х 360 х 400
Ala-aseman paino 23,5 kg
Suojausaste IP 33

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.