PATON™ ProMIG-630-15-4-400V W

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG-HISSI
Takuu: 3 vuotta, koskee myös yrityksiä.
Käyttöaste: 70 % 630 A:n jännitteellä, 100 % 420 A:n jännitteellä.
Langansyöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg:n, 15 kg:n ja 18 kg:n keloja.
Toiminnot: Juotos, induktanssin säätö, pulssi x3, kyky alumiinin hitsaukseen MIG, VRD, 2T/4T, IGBT:ssä
Kuvaus: Ammattimainen puoliautomaattinen hitsauskone, joka mahdollistaa toiminnan millä tahansa hitsausmenetelmällä. Laitteelle on ominaista vertaansa vailla oleva työn laatu, korkea käyttöaste ja lukuisat nykyaikaiset ominaisuudet, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Esittelyssä Paton ProMig 630 (15-4), huipputekninen hitsauskone, joka on suunniteltu vastaamaan ammattimaisten hitsaajien vaatimuksiin vertaansa vailla olevalla tarkkuudella, tehokkuudella ja turvallisuusominaisuuksilla.

Huippuluokan teknologiaa ylivoimaiseen suorituskykyyn:

IGBT-tekniikka: Hyödyntää nykyaikaisia transistoreita sähkömagneettisten häiriöiden ja tehohäviöiden minimoimiseksi, mikä takaa virtalähteen maksimaalisen tehokkuuden ja luotettavuuden.
Kattava suojaus: Varustettu elektronisella lämpösuojajärjestelmällä kaikissa lämmityselementeissä ylikuumenemisen estämiseksi ja komponenttien käyttöiän pidentämiseksi, mikä minimoi vikaantumisriskin.
Jännitteen vakauttaminen: Mahdollistaa saumattoman toiminnan pitkillä jatkokaapeleilla ja generaattorivirralla, eliminoi jännitteen vaihtelut ja parantaa hitsauksen säätöä ja vakautta 320-440 V:n alueella.
Yksinkertainen napaisuuden kääntäminen: Vaihda vaivattomasti tasavirtaelektrodin positiivisen (DCEP) ja tasavirtaelektrodin negatiivisen (DCEN) polariteetin välillä optimoituja hitsausprosesseja varten, jotka on räätälöity tietyille materiaaleille ja olosuhteille.
Kompakti ja kannettava rakenne: Erillisellä syöttölaitteella varustettu ProMig 630 mahdollistaa MMA- ja TIG-hitsauksen käyttämällä vain virtalähdettä, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä eri sovelluksissa.
Innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä: Ainutlaatuinen muotoilu yhdistettynä mukautuvaan tuulettimen nopeusjärjestelmään takaa komponenttien pidemmän käyttöiän, paremman kestävyyden ja energiatehokkuuden myös pölyisissä ympäristöissä.

Tarkka hitsaussuorituskyky:

Jännitteen ja langansyöttönopeuden ramppi ylös/alas: Varmistaa tasaiset siirtymät hitsauksen aikana, vähentää roiskeita sytytyksen yhteydessä ja minimoi viat, kuten kraatterin muodostumisen, korkealaatuisten hitsausten aikaansaamiseksi.
MIG/MAG-juottaminen ja induktiotoiminto: Tarjoaa joustavuutta virran ramp-upin säätämiseen ja tippumisnopeuden hallintaan, jolloin käyttäjät voivat optimoida hitsausprosessit materiaalin paksuuden ja vaatimusten mukaan.
TIG DC Pulse ja MMA Pulse: Tarjoaa hallitun modulaation huippu- ja perusvirran tasojen välillä optimoiden metallin laskeutumisen, lämmöntuonnin ja tunkeutumisen hallinnan, mikä johtaa puhtaampiin hitseihin, joissa on vähemmän roiskeita ja vähemmän hitsauksen jälkeistä puhdistusta.

Parannetut turvallisuusominaisuudet:

Jännitteen vähennysjärjestelmä (VRD): Vähentää turvallisesti jännitetasoja peitetyissä elektrodeissa hitsauksen jälkeen, mikä minimoi sähköisten vaarojen riskin.
Langallinen kaukosäädin: Mahdollistaa hitsausparametrien etäsäädön MMA-hitsauksen aikana, mikä parantaa turvallisuutta vaikeapääsyisissä tai vaarallisissa hitsausympäristöissä.

Mukautettava hitsauskokemus:

16 erilaista hitsausohjelmaa: Tallentaa ja tunnistaa eri sovellusten ensisijaiset hitsausasetukset, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja mukavuutta.
Virta-jännite-ominaisuuden kaltevuuden säätö: Säätää hitsausparametreja eri elektrodipinnoitteille varmistaen optimaalisen suorituskyvyn ja mukavuuden hitsaustöiden aikana.

Kehittyneet turvatoimenpiteet:

Kuormittamattoman jännitteen vähentäminen: Aktivoituu hitsattaessa suljetuissa tiloissa, jolloin jännitetasot pienenevät alle 12 V:n elektrodin irrottamisen jälkeen, mikä parantaa sähköturvallisuutta.

Paton ProMig 630 (15-4) ei ole pelkkä hitsauskone; se on kattava ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan ammattimaisten hitsaajien moninaisiin tarpeisiin ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, tarkkuutta ja turvallisuutta jokaisessa hitsauksessa.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A42 … 49 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)630 A
Maksimivirta, A800 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)18 – 630 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-8 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 2 mm
Pulssitilat hitsauksen aikanaMMA/TIG
Takuuaika, kuukautta24
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäynnin jännitteen vähennysyksikköPäälle/pois
Tyhjäkäyntijännite, V12/75 V
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA27,8-32,5 kVA
Maksimikulutus, teho kVA40,1 kVA
JäähdytysMukautuva
Paino, kg38,4 kg
SuojausluokkaIP23