Hitsaussarja PATON™ ProMIG-500-15-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG-HISSI
Takuu: 3 vuotta, koskee myös yrityksiä.
Käyttökesto: 100% MMA 418A, TIG 420A, MIG/MAG 400 A
Langansyöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg:n, 15 kg:n ja 18 kg:n keloja.
Toiminnot: Juotos, induktanssin säätö, pulssi x3, kyky alumiinin hitsaukseen MIG, VRD, 2T/4T, IGBT:ssä
Kuvaus: Ammattimainen puoliautomaattinen hitsauskone, joka mahdollistaa toiminnan millä tahansa hitsausmenetelmällä. Laitteelle on ominaista vertaansa vailla oleva ammattitaito, korkea käyttöaste ja lukuisat nykyaikaiset ominaisuudet, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Esittelyssä Paton ProMig 350 (15-4 W) -hitsauskone, joka on edistyksellisten ominaisuuksien ja innovatiivisen suunnittelun voimanpesä, joka on räätälöity vastaamaan ammattimaisten hitsaajien vaatimuksia. Tässä on yksityiskohtainen erittely sen eduista ja ominaisuuksista:

Kehittynyt teknologia parantaa suorituskykyä:

IGBT-teknologia: Hyödyntää nykyaikaisia transistoreja sähkömagneettisten häiriöiden minimoimiseksi ja pienen tehohäviön varmistamiseksi, mikä parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta.
Kattava suojaus: Varustettu elektronisella lämpösuojalla kaikissa lämmityselementeissä, joka vakauttaa lämpötiloja ylikuumenemisen estämiseksi ja pidentää komponenttien käyttöikää.
Jännitteen vakauttaminen: Poistaa jännitevaihtelut ja tarjoaa johdonmukaisen hitsaussäädön ja toimintavakauden laajalla jännitealueella.
Käyttäjäystävällinen napaisuuden kääntäminen: Vaihda vaivattomasti DCEP- ja DCEN-polariteettien välillä optimoituja hitsausprosesseja varten erityisten materiaalivaatimusten perusteella.
Kompakti ja monipuolinen rakenne: Sisältää erillisen syöttölaitteen siirrettävyyttä ja joustavuutta varten, mikä mahdollistaa MMA- ja TIG-hitsauksen pelkällä virtalähteellä.
Innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä: Ainutlaatuinen ilmavirtaussuunnittelu ja tuulettimen pysäytystoiminto pidentävät komponenttien käyttöikää ja lisäävät kestävyyttä myös pölyisissä ympäristöissä.

Tarkka hitsaussuorituskyky:

TIG DC Pulse: Tarjoaa tarkan lämmönsäätelyn, joka minimoi vääristymät ohuissa tai herkissä työkappaleissa ja takaa ylivoimaisen hitsauslaadun.
MMA-pulssi: Optimoi metallin laskeutumisen, lämmöntuonnin ja tunkeutumisen hallinnan puhtaampiin hitsauksiin, joissa on vähemmän roiskeita ja hitsauksen jälkeinen puhdistus.
Mukautettavat parametrit: Hienosäädä kuumakäynnistys- ja kaarivoima-asetuksia optimaalisen valokaaren käynnistymisen, vakauden ja materiaalin tunkeutumisen varmistamiseksi.

Räätälöity hitsauskokemus:

MIG/MAG-juottaminen ja induktiotoiminto: Käyttäjät voivat säätää virran nousunopeutta roiskeiden vähentämiseksi ja hitsausprosessin hallinnan parantamiseksi.
VRD-järjestelmä: Vähentää jännitteen peitettyyn elektrodiin turvalliselle tasolle turvallisuuden lisäämiseksi.
Langallinen kaukosäädin: Mahdollistaa hitsausparametrien etäsäädön, mikä helpottaa työskentelyä vaikeapääsyisillä tai vaarallisilla alueilla.

Laajennettava ja siirrettävä rakenne:

Langansyöttölaite: Kestävä, hermeettisesti suljettu metallilangansyöttölaite, jossa on EURO-liitin polttimen valinnan joustavuutta varten.
Liikkuvuus: Varustettu syöttölaitteen pyörillä, jotka helpottavat liikkumista erilaisissa työolosuhteissa.
Viestintä: Tukee jopa 20 metrin pituisia tiedonsiirtojohtoja virtalähteen ja syöttölaitteen välillä, mikä laajentaa toiminta-aluetta.
Syöttölaitteen kierto: Siinä on 360 asteen kiertotoiminto, joka parantaa mukautuvuutta erityisiin hitsaustarpeisiin.

Monipuoliset sovellukset:

Ihanteellinen eri teollisuudenaloille: ProMIG 350 (15-4 W) soveltuu monipuolisten ominaisuuksiensa ja vankan rakenteensa ansiosta monenlaisiin hitsaussovelluksiin eri teollisuudenaloilla.
Poikkeuksellinen luotettavuus: Rakennettu kestämään vaativia työympäristöjä, mikä takaa tasaisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Paton ProMig 350 (15-4 W) ei ole pelkkä hitsauskone; se on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka on suunniteltu ylittämään odotukset ammattimaisissa hitsaussovelluksissa.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A30 … 35,5 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)500 A
Maksimivirta, A630 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)16 – 500 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-8 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 1,6 mm
Pulssitilat hitsauksen aikanaMMA/TIG
Takuuaika, kuukautta24
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäyntijännite, V12/75 V
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA19,9-23,6 kVA
Maksimikulutus, teho kVA29,0 kVA
JäähdytysMukautuva
SuojausluokkaIP23