PATON™ StandardTIG-350

PRICE ON REQUEST

Hitsausvirta: 350A
Hitsausmenetelmät: (langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen).
Takuu: 3 vuotta, myös yrityksille.
Työkierto: 45 % 350A:ssa, 100 % 234A:ssa
Edut: Kosketukseton valokaaren sytytys, parannettu valokaaren vakautus, parametrien portaaton säätö, hitsaus pulssilla, lämpösuojausjärjestelmä.
Kuvaus: Monikäyttöinen hitsauskone, joka soveltuu mustan ja ruostumattoman teräksen TIG-hitsaukseen.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Esittelyssä Paton StandardTIG35 -hitsauskone, joka on suunniteltu huippuluokan ominaisuuksilla ja edistyksellisellä tekniikalla vastaamaan ammattimaisten hitsaajien vaatimuksia. Tässä kerrotaan, miksi se erottuu edukseen:

IGBT-teknologia: Nykyaikaisia transistoreja hyödyntäen tämä hitsauskone takaa minimaaliset sähkömagneettiset häiriöt ja vähäiset tehohäviöt, mikä parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta.
Parannettu suojaus: Varustettu kaikkien lämmityselementtien elektronisella lämpösuojajärjestelmällä, joka estää ylikuumenemisen ja varmistaa turvallisen toiminnan, mikä pidentää komponenttien käyttöikää.
Jännitteen vakautus: Mahdollistaa saumattoman toiminnan pitkillä jatkokaapeleilla ja generaattorisyötöillä ja poistaa jännitteen vaihtelut, mikä takaa vakaat ja turvalliset hitsausolosuhteet.
Pulssihitsaus: Tarjoaa sekä TIG DC Pulse- että MMA Pulse-toiminnot, jotka mahdollistavat hitsausprosessin tarkan hallinnan, optimoivat tunkeuman ja vähentävät vikojen riskiä.
Kosketukseton kaarisytytys: Sisältää TIG HF -tekniikan, joka mahdollistaa kosketuksettoman valokaaren sytytyksen, joka mahdollistaa puhtaamman käynnistyksen ja paremman hitsauslaadun.
Käyttäjäystävälliset polttimen toiminnot: Tarjoaa 2T- ja 4T-toiminnot helppokäyttöisiksi ja takaa hitsausprosessin tarkan hallinnan myös haastavissa asennoissa.
Monipuolinen napaisuuden kääntäminen: Mahdollistaa vaivattoman vaihtamisen DCEP- ja DCEN-polariteettien välillä, mikä optimoi hitsausprosessin eri materiaaleille ja olosuhteille.
Rampin ylös- ja alasohjaus: Helpottaa sujuvia siirtymiä hitsauksen aikana, minimoi roiskeet ja varmistaa laadukkaat hitsit alusta loppuun.
Erillinen syöttölaitteen rakenne: Kevyt ja kompakti, erillinen syöttölaite mahdollistaa joustavuuden hitsausmenetelmissä säilyttäen samalla siirrettävyyden.
Ainutlaatuinen muotoilu tuulettimen pysäytysominaisuudella: Suunniteltu innovatiivisella jäähdytysjärjestelmällä, joka pidentää komponenttien käyttöikää ja vähentää melua tyhjäkäynnin aikana.
VRD-järjestelmä: Varmistaa turvallisuuden alentamalla jännitteen turvalliselle tasolle hitsauksen jälkeen, mikä minimoi sähköisten vaarojen riskin.
Mukautettavat hitsausohjelmat: Tallentaa ja tunnistaa jopa 16 hitsausohjelmaa, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja mukavuutta erilaisiin hitsaustehtäviin.
Taloudellinen päivitysvaihtoehto: Tulevaisuuden kestävä rakenne mahdollistaa helpon integroinnin langansyöttölaitteeseemme, jolloin koneesta tulee kannettava 3-in-1-ratkaisu.
Virta-jännite-ominaisuuksien ohjaus: Tarjoaa tarkan säädön mukavaan hitsaukseen erilaisilla elektrodipinnoitteilla, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn eri sovelluksissa.

Paton StandardTIG35 -hitsauskoneessa yhdistyvät edistyksellinen teknologia, käyttäjäystävälliset ominaisuudet ja vankka rakenne, joten se on ihanteellinen valinta ammattimaisille hitsaajille, jotka etsivät luotettavuutta, monipuolisuutta ja ylivoimaista suorituskykyä.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A16-18,5 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)350 A
Maksimivirta, A450 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)14 – 350 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-6 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 1,4 mm
Takuuaika, kuukautta24
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäyntijännite, V12/70 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA10,6-12,2 kVA
Maksimikulutus, teho kVA15,2 kVA
JäähdytysMukautuva
Mitat, LxP xK, mm145x390x335 mm
SuojausluokkaIP33