TIG/MMA MIG/MAG DC Paton StandardTIG-200 hitsausyksikkö

SKU: 76969-1-1-7

PRICE ON REQUEST

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Hitsausvirta: 200A
Hitsausmenetelmät: TIG DC, MMA, MIG-MAG (langansyöttölaitteen hankinnan jälkeen).
Takuu: 5 vuotta, myös yrityksille.
Työsykli: 45 % 200A:lla, 100 % 134A:lla.
Edut: kosketukseton valokaaren sytytys, parannettu valokaaren vakautus, progressiivinen parametrien säätö, pulssihitsaus, lämpösuojausjärjestelmä.
Kuvaus: Monikäyttöinen hitsauskone, jota käytetään mustan teräksen ja ruostumattoman teräksen TIG-hitsaukseen.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

PATON™ StandardTIG-200 -hitsausyksikkö on optimoitu TIG (HF) suojakaasukaarihitsaukseen, käsikäyttöiseen kaarihitsaukseen MMA-suojattua elektrodia käyttäen ja puoliautomaattiseen kaarihitsaukseen MIG/MAG:lla (ulkoisen virtalähteen kanssa varustetun setin lähteenä) tasavirralla. Jokaisessa edellä mainituista menetelmistä voidaan käyttää pulssivirtaa. “Standard”-sarjan laite on suunniteltu kuluttajille, jotka vaativat kompaktia koteloa, jossa on optimaalinen suhde siirrettävyyden ja toiminnallisuuden välillä laitteessa, jonka kokonaisnimellisvirta on 200 A. Laite soveltuu myös “MMA”-hitsaukseen, jossa käytetään elektrodia, jonka koko on Ф1,6 mm – Ф5,0 mm, ja puoliautomaattiseen “MIG/MAG”-kaarihitsaukseen, jossa käytetään kiinteää lankaa, jonka koko on Ф0,6 mm – Ф1,0 mm.

 

Hitsauslaitteen pienen koon ansiosta se on erittäin liikkuva, joten sillä voidaan suorittaa useimmat valmistusteollisuuden tehtävät (kenttätyöt, korjaamotyöt, ohutlevytuotanto, korjaus- ja huoltotyöt, maatalous jne. Syöttötaajuusinvertterin käyttö khz:n taajuusalueella vaikuttaa virtalähteen muuntajan mittoihin, mikä pienentää huomattavasti itse laitteen painoa ja mittoja.

 

Räjähdysvaarallisia olosuhteita varten yksikköön on integroitu MMA-tyhjäkäyntijännitteen vähennysyksikkö, joka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Kun hitsausprosessi on päättynyt, jännite lähteen liittimissä alennetaan turvalliselle 12 V:n tasolle 0,1 sekunnissa.

 

Ominaisuudet ja edut:
MMA-menetelmässä hitsausten korkea laatu ja lähteen turvallisuus varmistetaan lisätoiminnoilla:

Hot-Start-toiminto – varmistaa hitsauksen optimaalisen käynnistyslaadun, ensiluokkainen sytytys – valokaaren sytytyksen aikana hitsausvirta kasvaa lyhyeksi ajaksi asetetusta työtasosta optimaaliseen tasoon. Joissakin tapauksissa (työskenneltäessä heikon sähköverkon tai generaattorin kanssa) tämä taso voidaan asettaa manuaalisesti, jos on olemassa vastaava kytkin (kuten “Standard”-sarjassa). “Hot-Start” -tason alentaminen virrankulutuksen vähentämiseksi heikolla sähköverkolla tai sen nostaminen vahvalla sähköverkolla helpottaa huomattavasti päällystetyn elektrodin sytyttämistä.

 

Arc-Force-toiminto – käytetään parantamaan lyhytkaarisen palamisen vakautta ja estämään elektrodin “tarttuminen”. Kun elektrodista irtoaa metallipisara, virtaa nostetaan automaattisesti tietylle tasolle, jos käytössä on asianmukainen kytkin (kuten “Standard”-sarjassa). Kun kaarivoimaa pienennetään energiankulutuksen vähentämiseksi heikossa verkossa tai sitä suurennetaan vahvassa verkossa, valokaaren palamisen vakaus paranee entisestään.

 

Anti-Stick-toiminto – antaa hitsaajan helposti erottaa elektrodin tuotteesta. Oikosulun sattuessa (jos sellainen on) hitsausvirta pienenee automaattisesti lyhyen keskeytyksen jälkeen. Kun elektrodi on irrotettu työkappaleesta, lähde jatkaa automaattisesti toimintaa.

 

Vankan ja kompaktin rakenteensa ansiosta Standard-sarjan hitsauslaitteet soveltuvat erinomaisesti kenttätöihin ja puoli-teollisiin olosuhteisiin. Pieni koko tekee laitteesta erittäin liikuteltavissa olevan. PATON™-hitsauslaitteissa on vakautusjärjestelmä, joten ne voivat saada virtansa generaattorista.

 

On huomattava, että hitsausparametrit vastaavat täydellisesti hitsauslaitteen todellisia työparametreja, jotka on määritelty käyttämällä korkealaatuisia elektronisia komponentteja, joita valvotaan tarkasti kaikissa tuotantovaiheissa.

 

Pakkaus sisältää:

PATON StandardTIG-200 -hitsauslaite
3 m hitsauskaapeli maadoituspuristimella
Ammattikäyttöön tarkoitettu kantolaukku
Kantohihna
Käyttöohjeet

Tekniset tiedot

Syöttöjännite 50/60 Hz 230 V
Tarvittava nimellisverkkovirta 25 – 28 A
Nimellinen hitsausvirta 200 A
Suurin hitsausvirta 270 A
Käyttökerrat, %. “45 % 200 A:lla
100 % 134 A:ssa”.
Jännitteenvaihtovälit 160 – 260 V
Hitsausvirran säätöväli 10 – 200 A.
Hitsausjännitteen säätöväli 12 – 28 V
Käärityn elektrodin halkaisija 1,6 – 5,0 mm.
Kiinteän langan halkaisija 0,6 – 1,0 mm
Pulssihitsausmenetelmät “MMA: 0,2…500 Hz”.
TIG: 0,2…500 Hz
MIG/MAG: 5…500 Hz” Hot-Start-toiminto
Hot-Start”-toiminto Säädetty
Arc-Force”-toiminto Säädetty
Automaattinen “Anti-Stick”-toiminto
Tyhjäkäyntijännitteen vähennysjärjestelmä Päällä / pois päältä
Tyhjäkäyntijännite 12 / 70 V
Valokaaritapahtumavirtajännite 110 V
Nimellinen virrankulutus 5,5 – 6,1 kVA
Suurin tehonkulutus 6,6 – 8,0 kVA
Energiatehokkuus 90 % Jäähdytys
Jäähdytys Automaattinen
Käyttölämpötila-alue -25 … +45 ºС
Noudatetut standardit: “EN 60204 – 1:2006”.
EN 60974 – 1:2012
EN 60974 – 10:2014″
Mitat (pituus, leveys, korkeus), mm: 315 х 110 х 255
Paino, kg 5,8
Suojausaste IP 21

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.