PATON™ MultiPRO-350-15-4-400V

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG HF
Takuu: 3 vuotta, myös yrityksille.
Käyttöaste: 100% MMA, 290A TIG, 295A MIG/MAG 293 A
Langansyöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg, 15 kg ja 18 kg:n kelaa.
Toiminnot: kosketukseton kaarisytytys (HF), juottaminen, kaasuton hitsaus, induktanssin säätö, pulssi x3, alumiini MIG, VRD, 2t/4T, IGBT.
Kuvaus: Ammattimainen puoliautomaattinen hitsauskone, joka pystyy työskentelemään millä tahansa hitsausmenetelmällä. Laitteessa on vertaansa vailla oleva käsityötaito, korkea käyttöaste ja lukuisia nykyaikaisia ominaisuuksia, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Tervetuloa modernin hitsauksen maailmaan vallankumouksellisella Paton MultiPro-350 (15-4) -hitsauslaitteella. Tämä edistyksellinen laite on suunniteltu ammattilaisille, jotka etsivät monipuolisuutta, luotettavuutta ja erinomaista hitsauslaatua. Yhdistämällä innovatiivisen tekniikan ja korkealaatuiset komponentit Paton MultiPro-350 (15-4) -hitsauslaitteesta tulee työpajasi korvaamaton työkalu.

Tämän hitsauslaitteen tärkeimmät edut ovat:

Nykyaikaisten IGBT-transistorien käyttö takaa minimaaliset sähkömagneettiset häiriöt ja alhaiset tehohäviöt, mikä takaa tehokkaan ja luotettavan virtalähteen.
Lämpösuojajärjestelmä estää lämmityselementtien ylikuumenemisen, mikä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen toiminnan sekä pidentää komponenttien käyttöikää ja minimoi vikaantumisriskin.
Jännitteen vakautus mahdollistaa käytön pitkillä jatkojohdoilla ja generaattorivirralla, mikä eliminoi jännitteen vaihtelut ja varmistaa vakaan toiminnan. Tämä ominaisuus pidentää laitteiden käyttöikää ja lisää käyttöturvallisuutta.
TIG DC PULSE -toiminto mahdollistaa lämmön paremman hallinnan TIG DC -hitsauksen aikana ohjaamalla virtapulssia “huippuvirran” ja “perusvirran” tasojen välillä.
MMA PULSE -toiminto mahdollistaa hallitun virran moduloinnin korkeamman huippuvirran ja matalamman perusvirran välillä MMA-hitsauksen aikana. Tämä pulssitus on suunniteltu optimoimaan tasapaino metallin laskeutumisnopeuden, lämmöntuonnin ja tunkeuman välillä.
TIG HF-kaaren sytytys – kosketukseton – mahdollistaa puhtaan, saastuttamattoman kaaren sytytyksen ilman fyysistä kosketusta volframielektrodin ja materiaalin välillä.
TIG DC – 2T-polttimen painiketoiminto mahdollistaa yksinkertaisen hitsauksen aloittamisen kahdessa vaiheessa: paina painiketta aloittaaksesi hitsauksen ja vapauta se lopettaaksesi prosessin.
TIG DC – 4T -polttimen painiketoiminto helpottaa hitsausta vaikeissa asennoissa, sillä sen avulla voit aloittaa ja ylläpitää hitsauksen ilman jatkuvaa liipaisimen painamista.
Yksinkertainen napaisuuden vaihto tasavirtapositiivisen elektrodin (DCEP) ja negatiivisen elektrodin (DCEN) välillä varmistaa, että hitsausprosessi on optimoitu eri materiaaleille ja olosuhteille.
Jänniteramppi ja langansyöttönopeustoiminnot mahdollistavat pehmeän siirtymisen hitsaustilaan, mikä vähentää rykelmää sytytyksen tapahtuessa ja hitsausaltaan muodostuessa.
Jännitteen ja langansyöttönopeuden vähentämistoiminto hitsausprosessin lopussa estää säiliöiden muodostumisen hitsaussauman päähän ja siihen liittyvät viat, kuten halkeamat ja huokoisuus.
MIG/MAG BRAZING & INDUCTANCE -toiminnon avulla virran muutosnopeutta voidaan säätää kaarijännitteen muutoksen mukaan, mikä vähentää paakkuuntumista, mutta vaikuttaa pisaransiirtonopeuteen.
Erillisen syöttölaitteen ansiosta hitsauslaite voidaan irrottaa vapaasti syöttölaitteesta, mikä mahdollistaa MMA- ja TIG-hitsauksen kanssa

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A16,2 – 18,7 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)350 A
Maksimivirta, A450 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)14 – 350 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-6 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 1,4 mm
Pulssitilat hitsauksen aikanaMMA / TIG
Takuuaika, kuukautta36
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäyntijännite, V12/75 V
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA10,7 – 12,3 kVA
Maksimikulutus, teho kVA15,3 kVA
JäähdytysMukautuva
Mitat, LxP xK, mm360x540x400 mm
Paino, kg16,9 kg
SuojausluokkaIP33