PATON™ ProMIG-350-15-4-400V SF

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG-HISSI
Takuu: 3 vuotta, koskee myös yrityksiä.
Käyttöaste: 70 % 350 A:n jännitteellä, 100 % 290 A:n jännitteellä.
Langansyöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg:n, 15 kg:n ja 18 kg:n keloja.
Toiminnot: Juotos, induktanssin säätö, pulssi x3, kyky alumiinin hitsaukseen MIG, VRD, 2T/4T, IGBT:ssä
Kuvaus: Ammattimainen puoliautomaattinen hitsauskone, joka mahdollistaa toiminnan millä tahansa hitsausmenetelmällä. Laitteelle on ominaista vertaansa vailla oleva käsityötaito, korkea käyttöaste ja lukuisat nykyaikaiset ominaisuudet, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

Esittelyssä PATON PRO -sarjan puoliautomaattinen hitsauskone: Paton ProMIG 350 (15-4). Tämä huippuluokan laite on suunniteltu ja suunniteltu huolellisesti vastaamaan ammattimaisten hitsaajien vaatimuksia, ja se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja etuja, jotka on räätälöity parantamaan hitsauksen tehokkuutta, tarkkuutta ja turvallisuutta.

Kehittynyt teknologia parantaa suorituskykyä:

IGBT-teknologia: Paton ProMIG 350:ssä on nykyaikaisia transistoreja, jotka takaavat minimaaliset sähkömagneettiset häiriöt ja vähäiset tehohäviöt sen virtapiireissä, mikä lisää tehokkuutta ja luotettavuutta.
Kattava suojaus: Tämä hitsauslaite on varustettu kaikkien lämmityselementtien elektronisella lämpösuojajärjestelmällä, joka valvoo ja vakauttaa aktiivisesti lämpötiloja ylikuumenemisen ja komponenttien vaurioitumisen estämiseksi, mikä takaa pitkän käyttöiän ja käyttöturvallisuuden.
Jännitteen vakauttaminen: Nauti saumattomasta hitsauksesta pidennetyillä kaapeleilla tai generaattorivirralla, sillä jännitevaihteluita lievennetään tehokkaasti, mikä takaa johdonmukaisen hitsaussäädön ja toimintavakauden 320-440 voltin jännitealueella.
Käyttäjäystävällinen napaisuuden kääntäminen: Vaihda vaivattomasti tasavirtaelektrodin positiivisen (DCEP) ja tasavirtaelektrodin negatiivisen (DCEN) polariteetin välillä, mikä mahdollistaa erilaisiin materiaaleihin ja olosuhteisiin soveltuvat mukautuvat hitsausprosessit.
Kompakti ja monipuolinen rakenne: Paton ProMIG 350 tarjoaa kannettavuutta ja joustavuutta, sillä se mahdollistaa MMA- ja TIG-hitsauksen pelkällä virtalähteellä, mikä tekee siitä ihanteellisen erilaisiin sovelluksiin.
Innovatiivinen jäähdytysjärjestelmä: Ainutlaatuisen ilmavirtaussuunnittelun ja tuulettimen pysäytystoiminnon ansiosta tämä hitsauslaite tarjoaa pidennetyn komponenttien käyttöiän, parannetun kestävyyden ja pienemmän energiankulutuksen, joten se soveltuu pölyisiin ympäristöihin.

Tarkka hitsaussuorituskyky:

TIG DC Pulse: Hyödynnä pulssivirtatekniikkaa tarkkaan lämmönsäätelyyn, mikä minimoi vääristymät ohuissa tai herkissä työkappaleissa ja takaa erinomaisen hitsauslaadun.
MMA-pulssi: Koe optimoitu metallin laskeutuminen, lämmöntuonti ja tunkeutumisen hallinta, mikä johtaa puhtaampiin hitseihin, joissa on vähemmän roiskeita ja hitsauksen jälkeinen puhdistus.
Mukautettavat parametrit: Hienosäädä kuumakäynnistys- ja kaarivoima-asetuksia optimaalisen valokaaren käynnistymisen ja vakauden saavuttamiseksi, mikä mahdollistaa syvemmän materiaalin tunkeutumisen ja kuonan muodostumisen estämisen virheettömiä hitsaustuloksia varten.

Käyttäjäkeskeiset ominaisuudet:

Ohjelmoitavat hitsaustilat: Tallenna ja käytä jopa 16 hitsausohjelmaa helposti, mikä tarjoaa monipuolisuutta ja mukavuutta erilaisiin hitsaustehtäviin.
Kompakti ja kevyt: Paton ProMIG 350 on suunniteltu tehokkuuteen rajoitetusti käytettävissä olevissa tiloissa, ja se tarjoaa siirrettävyyttä suorituskyvystä tinkimättä.
Parannettu langansyöttölaite: Tämä kone on varustettu kestävällä, hermeettisesti suljetulla 4 rullan syöttölaitteella, jossa on täydellinen rullaveto, ja se takaa luotettavan langansyötön tasaisia hitsaustuloksia varten.

Räätälöity hitsauskokemus:

Virta-jännite-ominaisuuksien kaltevuuden säätö: Säädä hitsausparametrit eri elektrodipinnoitteille sopiviksi ja varmista optimaalinen suorituskyky eri elektrodityypeillä.
Parannetut turvatoimenpiteet: Aktivoi kuormittamattoman jännitteen vähennystoiminto lisätäkseen sähköturvallisuutta käsikäyttöisten kaarihitsaustoimintojen aikana suljetuissa tiloissa.

Paton ProMIG 350 (15-4) on enemmän kuin pelkkä hitsauskone; se on kattava ratkaisu, joka on suunniteltu vastaamaan ammattimaisten hitsaajien moninaisiin tarpeisiin ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, tarkkuutta ja turvallisuutta jokaisessa hitsauksessa.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A16 … 18,5 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)350 A
Maksimivirta, A450 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)14 – 350 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-6 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 1,4 mm
Langansyöttölaitteen rullien lukumäärä4
Kelan enimmäispaino, kg15 kg
Pulssitilat hitsauksen aikanaMMA/TIG
Takuuaika, kuukautta36
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäynnin jännitteen vähennysyksikköPäälle/pois
Tyhjäkäyntijännite, V12/75 V
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA10,7-12,3 kVA
Maksimikulutus, teho kVA15,3 kVA
JäähdytysMukautuva
Mitat, LxP xK, mm360x540x400 mm
Paino, kg22,9 kg
SuojausluokkaIP33