Hitsaussarja PATON™ ProMIG-630-15-4-400V WK

PRICE ON REQUEST

Hitsausmenetelmät: MMA, MIG-MAG, TIG-HISSI
Takuu: 3 vuotta, koskee myös yrityksiä.
Käyttöaste: 100% MMA 520A, TIG 525A, MIG/MAG 520 A
Langansyöttölaite: 4 rullaa, jotka tukevat 5 kg:n, 15 kg:n ja 18 kg:n keloja.
Toiminnot: Juotos, induktanssin säätö, pulssi x3, kyky alumiinin hitsaukseen MIG, VRD, 2T/4T, IGBT:ssä
Kuvaus: Ammattimainen puoliautomaattinen hitsauskone, joka mahdollistaa toiminnan millä tahansa hitsausmenetelmällä. Laitteelle on ominaista vertaansa vailla oleva työn laatu, korkea käyttöaste ja monet nykyaikaiset ominaisuudet, jotka takaavat korkeimman hitsauslaadun.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

KUVAUS

PATON PRO -sarjan hitsauslaitteet erottuvat edukseen kestävillä, korkealaatuisilla, hermeettisesti suljetuilla metallilangansyöttölaitteilla, jotka tarjoavat poikkeuksellisen luotettavuuden. Niissä on myös EURO-liitin, joka on nykyisin maailmanlaajuinen standardi, ja ne tarjoavat käyttäjille joustavuutta vaihtaa polttimia tarpeen mukaan.

Erityisesti ProMIG-630 W (15-4) -mallille on ominaista sen teknisesti edistyksellinen 4-rullan syöttölaite, jossa on täydellinen rullakäyttötoiminto, mikä lisää sen tehokkuutta ja luotettavuutta.

Samalla ProMIG-630 W (15-4) -malli erottuu edukseen liikkuvuudellaan. Sen syöttölaite on varustettu kätevillä pyörillä, jotka helpottavat liikkumista erilaisissa työolosuhteissa. Tämä laite mahdollistaa myös jopa 20 metrin pituisten tietoliikennekaapeleiden kytkemisen virtalähteen ja syöttölaitteen välille, mikä laajentaa merkittävästi sen toiminta-aluetta ja tarjoaa enemmän vapautta työtilassa.

Laitteen keskeinen ominaisuus on myös mahdollisuus laajentaa syöttölaitetta 360 asteen kiertotoiminnolla. Tämä lisää joustavuutta ja mahdollistaa sen paremman mukauttamisen erityisiin hitsaustarpeisiin. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät ProMIG-630 W (15-4) -laitteesta erittäin monipuolisen laitteen, joka soveltuu erinomaisesti moniin hitsausteollisuuden sovelluksiin.

Edistykselliset ominaisuudet poikkeukselliseen suorituskykyyn:

IGBT-teknologia: Hyödyntää nykyaikaisia transistoreita sähkömagneettisten häiriöiden ja tehohäviöiden minimoimiseksi, mikä parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta.
Lämpösuojaus: Valvoo ja vakauttaa lämpötilaa ylikuumenemisen estämiseksi, mikä takaa komponenttien pidemmän käyttöiän ja käyttöturvallisuuden.
Jännitteen vakautus: Poistaa jännitevaihtelut, mikä takaa johdonmukaisen hitsaussäädön ja toimintavakauden myös pidemmillä kaapeleilla tai generaattorivirralla.
Yksinkertainen napaisuuden kääntäminen: Vaihda vaivattomasti polariteettien välillä mukautuvia hitsausprosesseja varten ja optimoi suorituskyvyn eri materiaaleille.
Erillinen syöttölaite: Mahdollistaa hitsauksen pelkällä virtalähteellä, mikä parantaa siirrettävyyttä ja joustavuutta MMA- ja TIG-menetelmissä.
Ainutlaatuinen muotoilu ja tuulettimen pysäytys: Pidentää komponenttien käyttöikää ja lisää kestävyyttä mukautuvalla tuulettimen nopeusjärjestelmällä, joka säästää energiaa ja vähentää melua.
Jännitteen rampin säätö: Varmistaa pehmeän siirtymisen hitsaustilaan, vähentää roiskeita ja ylläpitää korkean hitsin laadun.
MIG/MAG-juottaminen ja induktiotoiminto: Säätää virran ramppia optimaalista hitsausta varten, vähentää roiskeita ja varmistaa hitsausprosessin tarkan hallinnan.
Jännitteen vähennysjärjestelmä (VRD): Vähentää jännitettä nopeasti hitsauksen jälkeen lisäturvallisuuden lisäämiseksi ja minimoi sähköisten vaarojen riskin.
Langallinen kaukosäädin: Mahdollistaa hitsausparametrien etäsäädön, ihanteellinen vaikeasti saavutettavissa tai vaarallisissa hitsaustilanteissa.
TIG DC Pulse: Mahdollistaa lämmön tarkan hallinnan hitsauksen aikana, mikä vähentää vääristymiä ohuissa tai herkissä materiaaleissa.
MMA-pulssi: Optimoi metallin laskeutumisnopeuden ja tunkeutumisen hallinnan, mikä vähentää huokoisuuden ja halkeilun kaltaisia vikoja ja tekee hitsauksesta puhtaamman.
Säädettävät parametrit: Mukauta kuumakäynnistys- ja kaarivoima-asetuksia optimaalisen valokaaren käynnistymisen, vakauden ja tunkeutumisen varmistamiseksi.
Tallenna ja tunnista hitsausohjelmat: Tallenna ja käytä kätevästi jopa 16 hitsausohjelmaa, jotka mahdollistavat monipuolisuuden erilaisissa hitsaustehtävissä.
Kompakti ja kevyt: Suunniteltu tehokkuuteen rajoitetusti käytettävissä tiloissa ja tarjoaa siirrettävyyttä suorituskyvystä tinkimättä.

Tekniset tiedot

Nimellisjännite380/400 V
Nimellisvirta verkkovirrasta, A42 … 49 A
Nimenomainen hitsausvirta (A)630 A
Maksimivirta, A800 A
Käyttökuormituskerroin70%
Jännitealue virtalähteelle (V)±15%
Hitsausvirran säätöalue (A)18 – 630 A
Puikkoelektrodin halkaisija, mm1,6-8 mm
Kiinteän hitsauslangan halkaisija, mm0,6 – 2 mm
Pulssitilat hitsauksen aikanaMMA/TIG
Takuuaika, kuukautta24
“Hot-Start”Säädettävä
“Arc-Force”Säädettävä
“Anti-Stick”Automaattinen
Tyhjäkäynnin jännitteen vähennysyksikköPäälle/pois
Kaaren sytytysjännite, V110 V
Nimellinen tehonkulutus, kVA27,8-32,5 kVA
Maksimikulutus, teho kVA40,1 kVA
JäähdytysMukautuva
SuojausluokkaIP23