ABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 25 3m MIG/MAG-hitsauspoltin 3m

SKU: 57457-3-1-7

PRICE ON REQUEST

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Lisää kelloon
Lisää kelloon

Kuvaus

ABICOR BINZEL™ MB EVO PRO 25 3m MIG/MAG-hitsauspoltin 3m

MB EVO PRO 25 , 3m hitsauspistooli edustaa täysin uutta konseptia hitsauspistoolien suunnittelussa, muodossa ja toiminnassa. Laajojen tutkimusten avulla saavutettu ainutlaatuinen kahvan ergonomia tarjoaa paremman hallinnan tunteen ja antaa hitsaajalle mahdollisuuden tuntea olevansa “yhtä” kahvan kanssa. Ohjausnupin ja pallonivelen sijainti ja muotoilu takaavat optimaalisen tasapainon ja mukavuuden kaikissa hitsausasennoissa.

 

Ylivoimainen laatu ja kestävyys

MIG/MAG-hitsauksessa on odotettavissa kovia työolosuhteita. Kevyemmästä painostaan ja hienostuneesta muotoilustaan huolimatta uusi MB EVO PRO -kahvamallisto asettaa uudet standardit lujuuden ja kestävyyden suhteen. Tämän sarjan kahvoissa on uudet, kestävämmät kahvapinnat, joiden sisällä on enemmän tilaa huoltoa varten. MB EVO PRO -kahvat ovat ammattilaisten teknologiaa.

MB EVO PRO -sarjan ilmajäähdytteisissä hitsauspolttimissa on kevyemmät “BIKOX® LW” -virtaputket, jotka parantavat käsittelyä entisestään ja vähentävät tieteellisesti todistetusti hitsaajan väsymistä kaikissa hitsausasennoissa. Parempi käsiteltävyys ja hitsaajan lihaksiin kohdistuvan rasituksen väheneminen vaikuttavat mitattavasti hitsauksen laatuun.

 

MB EVO PRO -sarjan tärkeimmät edut :
Alkuperäiset, testatut ja hyväksi havaitut “MB”-lisäaineet – pitkäaikaiseen ja taloudelliseen käyttöön.
Alkuperäinen kaksiosainen kahva – vankka ja ergonominen.
Optimaalinen painikeasento ja kapeneva kahvan muotoilu – tarkkaan ja ennakoitavaan käsittelyyn.
Ainutlaatuinen sisäinen kahvageometria ilmajäähdytteisissä kahvoissa – mahdollistaa kahvan jäähtymisen suurimman mekaanisen kuormituksen aikana.
BIKOX® superkevyt virtajohto (LW) – vähentää ruuvipuristimen painoa 34 %.
Vankka, optimaalinen liitäntä EUROon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.